Vegetarisch en allergenen

Heeft u een voedselallergie?

Uit persoonlijke en maatschappelijke betrokkenheid wil VA Foods de markt voorzien van een brede waaier veilige voedingsmiddelen. Vrij van allergenen en daardoor toegankelijk voor iedereen met maar ook zonder voedselovergevoeligheid. VA Foods maakt dus producten voor iedereen, want eten is een sociaal proces.

Van VA snacks verkopen wij de frikandel, kroket, kipnuggets en bamischijf. Ook de frites kunnen wij in glutenvrij vet bakken, en onder andere de fritessaus, curry en ketchup zijn glutenvrij. Zie voor de keuze in ijssmaken het kopje ‘IJssalon’. Wilt u meer informatie? Stuur ons gerust een mailtje of vraag het één van onze medewerkers. Het management is voorzien van een HSN certificaat Allergenen.

Vegetarische opties

De snacks van Oma Bobs zijn met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld en worden gemaakt van de beste verse ingrediënten. De inspiratie hiervoor vinden zij sinds jaar en dag bij de oma van onze oprichter Jurgen Ottenhoff, oma Bob. In de snacks proef je vandaag de dag nog steeds de liefde van oma Bob! Bij de Pitstop kun je de kaasrucolakroketjes en geitenkaaskroketjes van Oma Bob’s bestellen. Daarnaast bieden wij de smaakvolle Thai Green Curry Bites, een licht pikant oosters hapje, volledig veganistisch! Van souflesse bieden wij de standaard kaassouflesse, maar ook de pikante variant en een mozzarella/tomaat souflesse. Daarnaast hebben wij een rijkelijk gevulde groentekroket en een vegetarische vietnamese loempia.

copyright © www.plazadepitstop.nl 2016 - ontwerp: sligro - websitebouw & onderhoud: prode